Ghilom tilbake i rødt og blått!

Stefan Ghilom signerte i går for Eiger og returnerer dermed til de røde og blå etter et år på Husabø og spill for EIK. Midtbane-eleganten har fra før 112 kamper og 19 mål i Eigertrøya. Etter en god 2017 sesong ble han kåret til årets spiller i Eiger, så om han finner tilbake til taktene fra da, kan det bli en kjekk sesong for klubbens flaggskip.

Stefan har slitt med skader i store deler av 2018 og er heller ikke klar for trening i Eiger enda.

Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe ser med forventning frem til å se Stefan i a-lagstrøya igjen og tror på bakgrunn av tidligere år at Eigerpublikumet har mye kjekt i vente. At Stefan Ghilom er nok en spiller under den lokale profilen, ser han selvsagt også på som svært positivt.

Eigertrener Jone Mathiesen syns det begynner å se veldig bra ut i A-stallen, men utelukker ikke at det kan komme enda flere inn. Han ser frem til å jobbe med Stefan Ghilom som han vet godt hva står for som fotballspiller

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand