Bak en dør.....

To Eigerspillere, William Meyer og Eirik Gohn ble uttatt til dopingkontroll i etterkant av kampen mot Lura i går. Det samme ble for øvrig to av hjemmelagets spillere. Bak en dør i garderoben til Lura strevde de to Eigerspillerne både lenge og vel med å presse ut de edle dråper. Siden de to spillerne var en del av reisefølget i Eigerbussen, ble det sen hjemkomst for de fleste som brukte det transportmiddelet. Trener Jone Mathiesen var trolig den som sist kunne låse seg inn hjemme. Han var tilbake i Sokndal kl.0045.

Eigers sportslige leder Bjørn Arne Slettebøe har vært med rundt a-laget i snart 20 år. Han sier han aldri har opplevd at spillere er blitt tatt ut til dopingkontroll før, verken i 3. eller 4.divisjon. Jone Mathiesen derimot, har som trener i EIK opplevd dette både i 2. og 3.divisjon. Han har imidlertid heller aldri opplevd dette i 4.divisjon.

Det var for øvrig lite som minnet om dopede Eigerspillere i gårsdagens oppgjør i Sandnes. Den første halvtimen av andre omgang var både energiløs og tafatt. En av de dopingkontrollerte, William Meyer bidro likevel sterkt til at Eiger avsluttet kampen på beste vis og tok en fortjent seier.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe