Even Myklebust ny mann i a-stallen

Even Myklebust er ny mann i Eigers a-stall- Han ble klar for Eiger torsdag og debuterte på fredag i Eigers storseier mot Vaulen. Even kommer fra EIK der han i år har figurert i lagoppstillingen til EIK 2 i 3 divisjon ni ganger. Eigers trener Jone Mathiesen kjenner godt til Even Myklebust fra tiden på Husabø og er svært fornøyd med nyervervelsen. Fornøyd er trolig også farfar Åge Myklebust som herjet for Eiger på 60-tallet. Åges 59 kamper og 11 mål bør være et naturlig mål for Even å overgå!

Åge Myklebust

For a-laget som sådan er også nye spillere velkomne nå som både Morten Nodland (rift i menisken) og Marius Karlsen (kyssesyken) trolig er ute det meste av den gjenværende sesongen.

Morten Nodland og Marius Karlsen blir trolig ute en stund

Tidvis store skadeplager har både Vegard Stapnes, Andreas Dyrnes og Sigmund Hunnestad slitt med i år. Vegards beinhinnebetennelse har plaget ham store deler av sesongen. Nå viser det seg at Viktor Opheim sliter med det samme. Sander Brobakken har ikke opplevd de samme plagene med skader, men er uansett ikke aktuell på a-laget videre denne sesongen da han har flyttet til Kristiansand.

I fredagens kamp mot Vaulen var for øvrig verken William Meyer, Inge Andreas Pettersen, Andreas Dyrnes eller Sigmund Hunnestad å se. Meyer sonet for fire gule kort, mens Pettersen var uaktuell grunnet en smell han fikk tidligere i uka i ankelen. Dyrnes har tatt en pause etter en frustrerende skadeplaget sesong til nå, mens Hunnestad kjente antydning til strekk under oppvarmingen til Vaulen kampen. Han valgte da å tre tilbake for å ikke pådra seg en mer alvorlig skade.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand