Meget tøff kamp i vente

Eiger starter høstsesongen med kamp borte mot Frøyland i kveld. Hjemmelaget har etter en forsiktig start på sesongen, virkelig funnet flyten og avsluttet vårsesongen med 6 seire på de 7 siste kampene. Laget har også opprykksambisjoner og ble tidligere i uken utropt til storfavoritter til opprykk av lokalfotball.no.

Frøyland er ubeseiret på eget gress så langt, mens Eigers borteform så langt denne sesongen viser to seire, en uavgjort og fire tap. Trenertrioen Jone Mathiesen, Jan Eric Gløpstad og Stian Vigrestad (bildet over) mener likevel at Eiger er klar. "Kommer vi opp mot vår normale standard, er vi på høyde med dem", mener trioen.

Som vanlig er det ingen komplett tropp å velge i heller denne kampdagen. Morten Nodland er definitivt utilgjengelig grunnet brannskade på fot! Sykdom og skade gjør også at avgjørelsen om Sigmund Hunnestad og Andreas Dyrnes blir med i troppen tas like før avreise. Til gjengjeld blir nyervervelsen Karlo Biondic (bildet under) med for første gang. Forsvarsspilleren har trent med Eiger i to uker og er spilleklar.

Karlo Biondic på gårsdagens trening i Hålå.

Frøyland - Eiger har avspark klokken 1830 i kveld.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe