Elion og "Pokey" involvert i flest mål!

Etter halvspilt sesong, viser statistikken at Elion Shatri og Hans Marius "Pokey" Slettebø har vært involvert i flest mål for Eiger. I statistikken som omfatter alle kamper - også treningskamper, finner vi at Elion har scoret flest ganger med 13 mål totalt, mens veteranen Slettebø topper "servitørrollen" med 11 målgivende. Det er samtidig disse to som har vært på banen flest ganger dette halvåret.

I serien har Elion nettet 8 ganger, nesten en fjerdedel av lagets totalt 33 scorede mål. Hans Marius Slettebø har på sin side funnet nettmaskene 9 ganger i serien, så disse to har totalt sett stått bak over halvparten av Eigers antall seriemål.

Med sine 11 målgivende er Hans Marius Slettebø øverst på assisttoppen. 11 mål og 11 assist betyr at han har vært direkte involvert i 22 scoringer på sine 21 kamper. Imponerende! Elion Shatri er ikke langt bak med direkte involvering i 19 mål på sine 21 kamper.

Et par unggutter har fått sin debut på a-laget i løpet av vårsesongen. Sindre Skaara Helgesen debuterte mot Ålgård den 15.juni, mens Sander Wetteland Wilhelmsen fikk sine første minutter på a-laget i den magiske snuoperasjonen mot Midtbygden 26.juni

Sander (t.v) og Sindre

Total statistikk: