Tre favoritter til opprykkskampen

Fotball EM 710x399
Skal vi følge tipsene til bettingselskapene Nordicbet og Betsafe, så er det tre lag som skiller seg ut som favoritter til opprykk fra 3 divisjon avdeling 6 neste sesong. Eiger FK havner lenger ned på listen,  med høy odds for spill i høyere divisjon i 2014. Det er MK, Jerv og Staal som står med lavest odds. Nordicbet har Staal på øverste plass fulgt av de to lagene som i år rykket ned fra 2 divisjon, Jerv og MK -   Sandes Ulf 2 med samme odds som MK.

Betsafe Har lavest odds på Jerv, fulgt av MK og Staal på en tredjeplass.

Eiger FK havner hos de to selskapene på en tredje og fjerd sisteplass med henholdsvis 40 og 60 i odds.

En outsider kan det nok være i Start 2 som har førstelaget tilbake i tippeligaen.

Så gjenstår det bare å se hva en lang, spennende og interessant sesong kan gi i resultater og tabellplasseringer.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand