Klare for seriestart!

Eiger tar i kveld i mot Frøyland til årets første seriekamp på Bøgh Hafsø banen klokken 19.00. De røde og blå har allerede to "tellende" kamper bak seg, men NM er bare som en ekstra apertiff å regne. Det er serien som teller og spillerne på a-laget håper publikum møter mannsterke opp og bidrar til en god start på sesongen.
Team Mathiesen har en god sesongoppkjøring bak seg, selv om værforholdene har vært tidvis krevende. Trenertrioen Mathiesen, Gløpstad og Vigrestad synes at både tropp og lag har satt seg ganske bra. Eiger har da også scoret 12 mål på de to siste kampene. Likevel er det den defensive utviklingen som har imponert Jone Mathiesen mest. Han ønsker å ha fokus på det også i tiden framover.
Sondre Tveit som ble utvist mot Lyngdal soner fortsatt karantene, mens Sigmund Hunnestad nærmer seg comeback sakte men sikkert. En som derimot er helt klar til kveldens kamp er assistent-trener Jan Eric Gløpstad. Strekk har gjort at han har vært utilgjengelig i flere kamper og også under treningsoppholdet i Tyrkia måtte han trene alternativt.

Hvor gode årets Eiger-utgave er får vi kanskje svar på i kveld. Frøyland spilte i 3 divisjon så seint som i forfjor, så det er ingen tvil om at det blir en tøff kamp!
Avspark 1900!

• Leder: Tore Tollefsen