Kan bli historiske!

Eigers a-lag har aldri tidligere nådd første ordinære runde av cupen som 4 divisjons lag. (nivå 5 lag) Dersom det skjer etter at Eiger har møtt Mandalskameratene tirsdag, vil altså dagens a-lag bli historiske. Før det eventuelt skjer, må et hjemmesterkt Mandalskameratene beseires først. Sørlendingene spilte 12 kamper på hjemmebane i fjor og kun et lag maktet å ta med seg alle poengene med hjem fra Mandal. Det var det senere opprykkslaget Donn.
Både i 2013 og i 2016 var det Mandalskameratene som beseiret Eiger når kampene gikk i sør, så at det blir en tøff kamp er det ingen tvil om.
Til tirsdagens NM kvalik er Sondre Tveit som kjent suspendert. "Team Mathiesen" kan imidlertid trolig se fram til å velge fra et enda større antall spillere når troppen skal tas ut. Spillende assistenttrener Jan Eric T. Gløpstad er i full trening igjen og er trolig aktuell til kampen. Sigmund S. Hunnestad nærmer seg også, selv om tirsdag kanskje blir litt for tidlig for ham.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand