A-laget snart Tyrkia-klare

Eigers a-lag tar neste helg nok en gang turen til Tyrkia for å optimalisere formen til seriestart. Som i 2016 går turen til Belek, men på et annet hotell enn sist. Årets bosted, Innvista Hotel ligger enda nærmere banene og har ellers gode fasiliteter for aktiviteter mellom treningsøktene.
Team Mathiesen legger opp til to daglige økter i utgangspunktet og man har også satt av en dag til kamp. Motstander er ikke enda bekreftet. Det er selvsagt også satt av tid til mye sosialt og innlagte konkurranser utover de faste øktene.
Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe er en veteran på disse turene og reiser til Tyrkia for femte gang med a-laget. Han sier alt ligger til rette for et godt opphold – både sportslig og sosialt. Han har sammen med a-lagets trenerteam blitt enige om at det blir tatt hensyn til NM kampen mot Lyngdal noen dager etter at de kommer hjem – og det meste blir lagt opp etter denne kampen som har høy prioritet. De fleste spillerne i troppen er ikke vant med så mye trening på så kort tid – og faren for å få belastningsskader som følge av det, er i aller høyeste grad til stede - det viser tidligere års erfaring.
Vi håper å holde leserne oppdatert med noe av det som skjer i Tyrkia også denne gang.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand