Komfortabel seier over EIK 2

Eiger hadde få problemer med å slå EIK 2 da lagene møttes til dyst på Bøgh Hafsø banen i Hålå lørdag. Riktignok stod det 1-1 til pause, men man så tidlig at dette var en kamp de røde og blå neppe kunne tape.
EIK 2 tok ledelsen etter bare et par minutters spill ved en kar ved navn Sander Haugstad på det som trolig var ment som et innlegg. 200 kampers jubilanten Stian Vigrestad sørget for utlikning med et velplassert skudd fra distanse etter snaue kvarteret spilt. Selv om Eiger etter hvert fremstod som det beste laget skulle nok trener Mathiesen ønsket at det ble skapt mer før hvilen.
Sjanseskaping skulle Eiger definitivt ta igjen i andre omgang. Etter at Martin Tønnessen sendte hjemmelaget i føringen kort tid etter sidebytte så aldri Eiger seg tilbake. Masse sjanser og fem nettkjenninger til Eiger skulle omgangen inneholde og da dommer Høien blåste for full tid stod det hele 6-1.
Elion Shatri og Sigmund Hunnestad sørget for 4-1 før en imponerende unggutt Kristoffer Mortensen satte inn de to siste målene og også hans to første på a-laget.

Kristoffer Mortensen scoret sine to første mål for a-laget på lørdag (foto Rolf Vigrestad)

Alt i alt kan kampen oppsummereres som en positiv opplevelse for Eiger, dette selv om det laget EIK stilte med neppe er det laget de vil stille med i 3 divisjon. Det samme kan imidlertid også Eigertrener Jone Mathiesen si. Eigers trener har sørget for godt med spilletid til de fleste i troppen så langt og han føler nok at det er reell kamp om plassene på laget 5 uker før seriestart.

Eiger startet med følgende elleve:
Stein-Inge Karlsen, Morten Nodland, Sondre Tveit, William Meyer, Asbjørn L. Larsen, Inge A. Pettersen, Andreas Dyrnes, Matias L. Løyning, Stian Vigrestad, Elion Shatri og Hans Marius Slettebø
Benyttede innbyttere: Eirik Gohn, Jan Terje Søyland, Sigmund Hunnestad, Martin Tønnessen, Kjetil Vigrestad, Sander K. Brobakken, Kristoffer Mortensen og Marius Karlsen
Gule kort: Morten Nodland og Matias L. Løyning

• Leder: Tore Tollefsen