Vigrestad også inn i "Team Mathiesen"!

Torsdag kveld ble en ny viktig brikke klar i apparatet rundt neste års a-lag. Stian Vigrestad går inn i rollen som Jone Mathiesens assistent med spesielt ansvar for den fysiske treningen. Stian burde vær velkjent for de fleste og da sesongen 2017 var ferdigspilt stod "eldstemann Vigrestad" oppført med 198 kamper for de røde og blå. I og med at Stian Vigrestad også satser på å fortsette karrieren på banen, vil han trolig passere 200-kampers grensen tidlig neste år.
Med dette har Jone Mathiesen fått på plass enda en viktig ressursperson rundt klubbens flaggskip og som også har et tilnærmet likt syn på hvordan a-laget skal fremstå. Mathiesen som har samarbeidet med Stian før da han trente EIK og Stian var spiller, er naturligvis svært fornøyd med å få med seg 29 åringen i teamet. Han ser for seg at både Stian Vigrestad og Jan Eric T. Gløpstad vil utfordre ham og være en sparringspartner for hvordan de skal drive dette i lag, sammen med spillerne i troppen.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand