Gløpstad blir Mathiesens assistent!

Brikkene begynner å falle på plass når det gjelder Eigers a-lag 2018. Tirsdag ble det klart at Jan Eric Torres Gløpstad blir Jone Mathiesens assistent. Han skal også spille på a-laget.
Etter en liten "prat" med Gløpstad fikk vi et godt inntrykk og en god forklaring på hvorfor Jone Mathiesen mente det var så viktig å få ham med i teamet sitt neste sesong.

Hva tror du at du kan tilføre som trener?
Mye erfaring fra 2. og 3. divisjon som spiller, samt at jeg har lært mye av de forskjellige trenerne jeg har hatt opp igjennom årene. Jeg mener å vite mye om hva som kreves på dette nivået og er opptatt av at vi gjør de riktige og nødvendige tingene på trening, samtidig som vi har det kjekt sammen. Dette både for å få til en god prestasjonsgruppe og at spillerne trives sammen på og utenfor banen. Jeg har en del tanker, særlig rundt det offensive spillet, som jeg ønsker å få implementert i dette laget.

Hva tror du du kan tilføre som spiller?
Jeg kommer til å bidra med vinnervilje på trening og i kamp. Jeg har mine styrker i det offensive spillet og helst med ball :)
Jeg regner også med å bidra med en del rutine inn i spillergruppen ettersom jeg jo har begynt å "dra litt på årene".

På fotball.no står du oppført med 19 kamper for opprykkslaget EIK 2 i år, men husker du noenlunde hvor mange a-kamper du har for EIK?
Jeg tror jeg har rundt 150-160 A-kamper for moderklubben min EIK. Ellers har jeg spilt for Frigg IL (2 div), Grüner IL(3 div) og Groruddalen BK(2 div) mens jeg studerte i Oslo.

Hvilke lag har du trent?
Mine tidligere trenererfaringer begrenser seg til barneavdelingen i EIK, der jeg har vært hovedtrener for G2005 kullet i 3 år. Tidligere når jeg studerte i Oslo så hadde jeg ansvaret for fotballfritidsordning og fotballskoler i regi av Groruddalen BK.

Har du ambisjoner om å selv bli hovedtrener på a-lagsnivå en gang?
Nå som jeg er en del av et trenerteam på A-lags nivå, ser jeg dette som en god mulighet til å sjekke nettopp det!

Jone Mathiesen er naturligvis fornøyd med at Jan Eric Gløpstad er klar og tilføyer at dette er noe han har jobbet hardt for. "Det er blitt mange samtaler med ham siste ukene. Men også "stor skrøyd" til SU, Bjørn Arne (Slettebøe) og Roald (r. Skadberg) som har bidratt til å få dette til".
Mathiesen mener Jan Eric med sin erfaring fra høyere nivå på flere lag, vil tilføre Eiger mye både som spiller og trener. "Venstrefoten hans er fremdeles giftig, men viktigst er hans væremåte ved å alltid yte maks når man er på feltet. Vi tenker mye likt om hvordan vi ønsker å spille, samtidig har jeg sagt at jeg ikke ønsker noen nikkedukke".

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand