Eigertap på Sola

Et kraftig forsterket Sola 2 med enorm kontringsstyrke, ble tungen på vektskålen da Eiger tapte 2-1 på Sola mandag. De røde og blå kan imidlertid takke seg selv for at det ikke ble tre poeng med hjem, for maken til sjansesløsing på gigantiske sjanser etter en meget god andre omgang, er det heldigvis lenge mellom hver gang vi ser.

"Vi hadde for mye respekt for dem innledningsvis", var Eigerveteran Asbjørn L. Larsens forklaring på hvorfor hjemmelaget dominerte første omgang. Det er godt mulig han har rett, for det var Sola som styrte og dikterte spillet de første 45 minuttene. Noen av kontringene var det virkelig klasse over og lynhurtige Sola-angripere scoret to ganger på rundt halvtimen. Bakover var hjemmelaget ikke like solide og både Stefan Ghilom og William Meyer hadde sjanser i 100% klassen.

Dyrnes og Hundsnes må imidlertid ha trykket på de rette knappene i pausen for det var et nytt Eigerlag som inntok kunstgresset på Sola i omgang to. Med entusiasme og innsats i bunn ble hjemmelaget stadig presset på defensiven. Eiger-forsvaret våget seg høyere opp i banen og det ble skapt sjanser i fleng - store sjanser. Men når verken Andreas Dyrnes, William Meyer eller Stefan Ghilom maktet å sette den ene sjansen større enn den andre, virket det som om Eiger måtte tusle målløse av banen for første gang siden august. Vegard Stapnes ville det annerledes og kjempet inn redusering til 2-1 på overtid, men da var det for seint.

Kampfakta:
Eigers lag:
Vitalijs Artjomenko, Kjetil Vigrestad, Asbjørn Larsen, Sondre Havsø Tveit, Stanislavs Pihockis, Stefan Ghilom, Andreas Dyrnes, William Meyer, Stian Vigrestad, Sander Haugstad, Kristian Garpestad
Benyttede innbyttere: Jonas Nodland Havsø, Matias Leidland Løyning, Vegard Stapnes

Seriekamp 4 divisjon avd.1 - Sola kunstgress
Sola 2 - Eiger 2-1 (2-0)