Eiger på trenerjakt

Hovedtrener Thor Jostein Dyrnes, assistenttrener Gunnar Hundsnes og oppmann Øyvind Svanes gir seg alle ved sesongslutt.
Eiger er på bakgrunn av dette på trenerjakt og sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe sier at han håper å ha klar ny trener før sesongen er over.
Thor Jostein har vært hovedtrener for Eiger de to siste sesongene og ledet blant annet a-laget til den beste sportslige sesongen siden 2003 da a-laget i fjor kom på 6 plass i 3 divisjon.
I år ligger a-laget an til en 5 plass.
Dyrnes var også Gunnar Hundsnes assistent i jubelåret 2015, som endte med opprykk og bl.a en svært minnerik opprykkskamp borte mot Voll med 250 tilreisende egersundere ringside.
Etter et pauseår i 2016 ble Gunnar Hundsnes innlemmet i trenerteamet igjen foran inneværende sesong.
Thor Jostein Dyrnes, Gunnar Hundsnes og Øyvind Svanes har vært viktige bidragsytere i 3 sesonger som totalt sett må kunne oppsummeres som en suksess.
Omleggingen av seriestrukturen var årsaken til at ikke fjorårets gode 6 plass gav videre spill på nivå 4 i norsk fotball. Samtlige som var med i fjor var klare på at spill på dette nivået gav mersmak og sportslig leder Slettebøe sier at målet om å returnere til dette nivået fortsatt ligger fast. En ny trener skal som før ha rammebetingelser og ressurser som skal kunne gjøre dette mulig og klubbens mål er nedfelt i sportsplanen som ble vedtatt på årsmøtet i 2016.

Eiger takker Dyrnes, Hundsnes og Svanes for innsatsen og håper at trioen sammen med spillerne vil avslutte sesongen med feiende flott fotball og full pott på de siste tre kampene!

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand