God følelse dagen derpå!

Etter gårsdagens kamp mot Randaberg sitter Eiger-trener Thor Jostein Dyrnes igjen med en god følelse.
Viljen til å vinne og spillernes oppofrende innsats gjør at Dyrnes tror på en god sesongavslutning for de røde og blå.
Med et fysisk sterkt hjemmelag som hadde mye mer å spille for enn Eiger, syns han det ble en god test på hva Eiger er kapable til.
"Randaberg har tross alt vært det store formlaget i høst og står etter gårsdagens 3-3 med 8 seire og 3 uavgjort siden forrige tap i juni. I tillegg er det dette med Eiger og bortebane i sesongen 2017. Kun marginer og en dårlig dommeravgjørelse forhindret 3 potensielle poeng."

Thor Jostein Dyrnes er imidlertid litt bekymret for spillere som eventuelt må sone karantene og når sesongen nå går inn i sluttfasen er det naturlig nok flere spillere som står i fare for å måtte være "ufrivillig" utigjengelige. Selv om dette selvsagt gjelder alle lag, er det jo alltid en utfordring å stadig måtte endre på laget. Han håper at Sondre Tveit og Andreas Dyrnes får en god gjennomkjøring i morgendagens Eiger 2 kamp. Begge har vært skadet den siste tiden, men er svært aktuelle til torsdagens hjemmekamp mot Rosseland.
"Vi skal vinne sesongens fire siste kamper og sette et verdig punktum for sesongen", avslutter han.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand