Ny trepoenger i boks!

Eiger tok tre nye poeng og virker å ha bitt seg fast i det øvre sjiktet av tabellen, bak suverene EIK 2. I mandagens oppgjør mot Hinna tok de røde og blå en arbeidsseier i en kamp der Hans Marius Slettebø var forskjellen på lagene. Slettebø nærmer seg 150 scoringer i Eigertrøya og det kan jo tenkes at Hans Kristian Mongs 158 scoringer blir forbigått allerede denne sesongen - i hvert fall om målsnittet etter ferien opprettholdes.

Eiger startet kampen aggressivt og bra og klokka hadde ikke en gang passert 5 minutter før Slettebø satte inn kveldens første mål. Den innledende offensiven stilnet imidlertid fort hen og kampbildet utover i første omgang jevnet seg ut. Det var få virkelig store sjanser - egentlig helt frem til Eirik Gohn slo inn få minutter før pause. En keitete klarering av en Hinna forsvarer gav Hans Marius Slettebø en god mulighet han tok vare på på beste vis. Etter å ha fintet ut gjestenes keeper kunne han bare plassere ballen i det tomme buret!

Andre omgang var også av den sjansefattige sorten. Hinna forsøkte og forsøkte, men Eiger posisjonerte seg bra og "drepte" de fleste tilløp gjestene kom med. Et par gode raid på høyresiden av Sander Haugstad og etter hvert Simon Øvrevik ble resultatløse og det virket som om kampen ville ende med tomålsseier til Eiger. På overtid var Kristian Garpestad likevel nær ved å øke ledelsen ytterligere da han raget høyest og headet en god corner fra Stefan Ghilom i tverrliggeren. Nærmere kom verken de røde og blå eller gjestene fra "Siddisland" og Eiger kunne innkassere nye tre poeng og notere nok en clean sheet i protokollen.

Før kampen ble Stefan Ghilom og William Meyer tildelt blomster for å ha passert 100 kamper like før sommerferien.

Kampfakta:
Eiger – Hinna  2-0 (2-0)
Målene: 1-0 (5) Hans Marius Slettebø, 2-0 (42) Hans Marius Slettebø
Dommer: Ivan Djuric - Hana IL - god
Gule kort: Hans Marius Slettebø
Tilskuere: 120
Eigers lag:
Vitalijs Artjomenko, Kjetil Vigrestad, Jan Terje Søyland, Stanislavs Pihockis, Stefan Ghilom, Andreas Dyrnes, William Meyer, Sander Haugstad, Stian Vigrestad, Hans Marius Aakre Slettebø, Eirik Aadnøy Gohn
Benyttede innbyttere: Asbjørn Larshus Larsen, Simon Drageland Øvrevik, Kristian Garpestad, Matias Leidland Løyning

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand