Tap mot Hundvåg

Det ble ingen fortsettelse på målfesten fra forrige rundes 9-0 seier over Havørn, og ingen god kamp av de røde og blå i Stavanger mot Gulkledde Hundvåg. Mye feilpasninger i laget - og dersom man klarte å komme til målsjanser ble de i kjent eiger stil ikke utnyttet godt nok. Ved flere anledninger burde det også vært fyrt av skudd fra gode posisjoner. Istedet ble det forsøkt på gjennomtråkling uten resultat.

Hundvåg fikk eiger inn i ønsket spor med sitt primitive spill. Det ble slått for mye langt i stedet for å prøve å spille - og det ble for mye strekk i lagdelene.

Ti mniutter ut i første omgang legger en hundvåg spiller inn ballen - en gulkledd står helt upresset og header ballen i mål fra ca 15 meter bak et utrusende keeper. Eigers sisteskanse vitalik artjomenko bør ta dette målet på sin kappe.

Eiger skaper ikke allverden og lagene går til pause på 1-0.

Andre omgang blir mye lik første. Allikevel så kunne kampbildet vært helt snudd på hodet allerede etter to minutter spilt. William Meyer får ballen ute på venstre siden og forserer seg helt drem til fem metern. Han kan velge å sette ballen i måle eller å servere til to medspillere foran mål. Uforståelig redder keeper den noe dårlige avslutningen som kommer altfor sent. En 200% sjanse. Her skulle og burde det stått 1-1. Eiger klarer ikke finne frem spillet sitt. Det blir halveis. Hundvåg fortsetter med sitt røft og uryddig spill  - men med vilje og guts, og er heldig da de går opp til 2-0 etter et dårlig klarering i eiger forsvaret.

Det bli stressede sluttminutter. Eiger klarer ikke finne veien til nettmaskene, selv om det presses på - og hundvåg rir av til 2-0 seier.

De nye spillerne Oskar ikstens og Stanislavs Pihockis debuterte for eiger og spilte andre omganen uten at det hjalp nevneverdig.

Eiger får mye skryt fra lag og trenere og blir møtt med at dette laget kommer til å ta mye poeng. "Et spillende og godt lag med gode spillere". Det hjelper lite når det slippes inn for enkle baklengs og ikke scores på opplagte målsjanser.

Neste motstander er 19 mai mot Klepp i Hålå. en kamp Eiger må vinne.

Vitalik artjomenko - kjetil vigrestad - sondre tveit - jan terje søyland - asbjørn larshus - darius jankasaus - stefan ghilom - andreas dyrnes - martin tønnessen - william meyer - kristian garpestad

Benyttede innbyttere:
Oskar ikstens - Stanislavs Pihockis - alexander svanes.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand