A-laget forsterker

Selv om sesongen er godt i gang er det denne uken dukket opp to nye fjes på Eigers treningsfelt.

Stanislavs Pihockis (til høyre) er født i 1988, opprinnelig latvisk og kommer fra Express der han scoret blant annet to mål mot Eiger i Hålå i august i fjor. Her ble han stort sett brukt som midtstopper og det er også her trener Dyrnes & co ser for seg å bruke ham. Før oppholdet på sørlandet spilte han rundt 50 kamper for Hammerfest.
Daglig leder i Express, Magne Aslaksen beskriver Stanislavs som en dønn seriøs og gjennomtrent gutt som også er en meget god spiller! En som ikke lar andre sluntre unna og alltid jager opp de andre.
I Latvia har han spilt for både FC Riga og Ventspils på øverste nivå.

Oskars Istens er født i 1991, er også latvier og har de senere år mest markert seg som landslagsspiller i futsal. Han er tiltenkt en mer offensiv rolle i Eiger. Oskars kommer til Eiger fra nivå 2 klubben FK Ogre i Latvia. Han har kombinert spill for disse med spill for futsalklubben FK Nikars – en av de beste klubbene i Latvia
Begge spillerne har gjort et solid inntrykk så langt og er i troppen mot Hundvåg torsdag.

Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe sier spillerne er hentet både for å heve det sportslige nivået, men også fordi stallen i utgangspunktet er både tynn og skadeutsatt. Med en fortsatt lang sesong igjen vil det være god bruk for hver eneste spiller! I løpet av sesongens 5 første kamper har så langt 20 spillere vært i aksjon på a-laget.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand