Målfest i Hålå

Det ble målfest, og tangering av ny rekord i Hålå torsdags kveld. I det fine vårværet fikk gjestene Havørn det tungt. De møtte et Eigerlag som ikke ga seg før det var hentet hele ni baller ut av nettet. Det ble jaktet ny klubbrekord de siste femten minuttene av kampen, men til det manglet ett mål til. Klubbrekorden på 9-0 stod fra før i seriesammenhen mot Sokndal - også den gangen stode det 5-0 til pause.  Jan Terje Søyland, Eigers kaptein og midtstopper ble dagens eigerspiller med hele fire mål. William Meyer, Darius Jankasus, Stefan Ghilom og Kristian Garpestad scoret alle hvert sitt.

Eigers lag:
Vitalik Artjomenko, Asbjørn Larshus, Jan Terje Søyland, Kjetil Vigrestad, Stefan Ghilom, Darius Jankasaus, William Meyer, Martin Tønnessen, Sander Haugstad, Andreas Dyrnes, Sondre Tveit.

Benyttede Innbyttere:
Kristian Garpestad, Alexander Svanes, Eirik Gohn og Jonas Hafsø.

Gult kort:
Andreas Dyrnes