Ingen grunn til bekymring

Eigers sportslige leder innrømmer at sesongen 2017 ikke har startet etter forventningene for eigers alag herrer i 4 divisjon. Spillere som har forsvunnet fra ifjor har man ikke helt lykkes i å erstatte. Flere har også sluttet etter at vinteroppkjøringen va ferdig, og dermed også vanskelig å få inn nye på kort varsel, og etter at sesongen er i gang. Noe motivasjonssvikt, og litt i bakrus av forrige sesong i en divisjon over kan virke som om spiller inn. Bjørn-Arne Slettebøe forsikrer allikevel om at det er ingen grunn til bekymring. "Sesongen er lang og det er mange kamper igjen. Det må tettes igjen bakover, og vi må snart få bort spøkelse som hindrer at Eiger scorer mål." "Vi må få marginene på vår side." Den sportslige lederen varsler et par forsterkninger innen kort tid. "vi har bevsist valgt å høre på supportere, spillere og andre i klubben om å forsøke å fase ut utlendinger i større grad og satse på egne. Det har vi gjort, men vi er nå en såpass tynn tropp, og sårbare for karantener og skader at vi må gjøre noe."

Slettebøe er optimist og tror eiger ligger helt der oppe når det blåses av for sommerferie.

EigerFK