Avsluttet med kalasseier!

Eiger gjorde jobben, sikret 3 poeng og dermed 6 plassen og tok sesongens største seier i sesongens siste kamp.
Riktignok begynte de røde og blå relativt rufsete, men en strålende andre omgang sørget for 8-1 seier med på bussen hjem fra sør.
Trener Thor Jostein Dyrnes satte debutant Kristian Garpestad rett inn i startelleveren etter at unge Garpestad har imponert på såvel b-lag som på Eigers nyvinning i høst - senior herre trening med de ivrigste fra junior, a- og b-lag. Debutanten jobbet hardt og var involvert i de fleste offensive tilløp Eiger kom til i løpet av de første 45 minuttene. Det var likevel hjemmelaget som kom til de fleste sjansene, men en svært opplagt Sarunas Kilijonas i Eigerburet tok alt som kom.
Før begge omgangene manet trener Dyrnes spillerne til å la ballen gå og forsøke å spille ut hjemmelaget. Det lyktes 100% i andre omgang. Et par justeringer i tillegg og med Stian Vigrestads ro med ball ble omgangen et fyrverkeri sett med Eigerøyne. Flotte mål og ditto spill gjorde at spillerne slapp seg virkelig løs og varmet en ellers blåfrossen Eigerbenk.
Til slutt stod det 1-8 i målprotokollen og i følge Eigerorakel Jone Urdal har vi ikke sett liknende Eigerresultater i denne divisjonen siden Bjørn Aadnesen virkelig fikk sving på et purungt lag høsten 1991.

Likevel - sesongen endte med nedrykk på tross av at de røde og blå plasserte seg som lag nr 6 av totalt 14. En storseier i siste serierunde var fortjent trøst for et Eigerlag mange mener har prestert over all forventning.

Kampfakta:
Randesund-Eiger 1-8 (0-1)
Målene:
0-1 (45) Stian Sleveland, 0-2 (50) Sigmund Hunnestad, 0-3 (55) Miguel Diez (straffe), 0-4 (61) Alfi Conteh Lacalle, 0-5 (64) Miguel Diez, 1-5 (69), 1-6 (72) Alfi Conteh Lacalle, 1-7 (82) Sigmund Hunnestad, 1-8 (83) Miguel Diez

Dommer: Sander M.B.Johannesen, Lysekloster - god
Gule kort; Stefan Ghilom, tre til Randesund.
Tilskuere: 40

Eigers lag:
Sarunas Kilijonas, Kjetil Vigrestad, Stefan Ghilom, Stian Sleveland, Tomas Birskys, Andreas Dyrnes, William Meyer, Jonas Nodland Havsø, Kristian Garpestad, Miguel Olivencia Diez, Alfi Conteh Lacalle
Benyttede innbyttere:
Sigmund Hunnestad, Stian Vigrestad, Simen Sæstad