Mye å spille for!

Eiger avslutter sesongen 2016 når turen går til Kristiansand og møte med Randesund lørdag. De røde og blå er allerede klar for neste års 4 divisjon, men har likevel mye å spille for! Med poeng i oppgjøret mot sørlendingene sikrer Eiger sin beste tabellplassering siden 2003.
Også blant spillerne er det mye å spille for, blant annet med tanke på stjernetoppen og toppscorertittelen.
På stjernetoppen før siste serierunde troner Miguel Diez med 18 stjerner. Ingen kan få flere enn ham, men fjorårsvinner Stian Sleveland har alle muligheter til å komme "a poeng" med spanjolen.
På toppscorerlista (kun serie) troner Anto Pejic, Miguel Diez og Tomas Birskys øverst med 7 mål hver. Like bak dem jager imidlertid en annen spanjol ved navn Alfi Conteh Lacalle.

Litt prestisje håper vi spillerne finner også i hvem som til slutt står med flest assist i årets sesong (kun serie). Før kampen mot Randesund finner vi William Meyer og Miguel Diez øverst her med 5 hver, med Tomas Birskys og Asbjørn Larshus Larsen like bak med 4. Sistnevnte blir imidlertid stående på 4 siden han er suspendert i lørdagens kamp. Det samme er for øvrig også Hans Marius Slettebø og Jan Terje Søyland.

Kristian Garpestad er med i troppen for første gang og det blir spennende å se om unggutten får sin debut på a-laget.
Ellers er det en del skader og en kar som Sondre Tveit som hadde et fint innhopp mot Start 2 sist, er igjen utilgjengelig. Det samme gjelder Sander Haugstad. Stian Vigrestad har vært syk store deler av høsten, men fikk 45 minutter i beina mot Start 2. Forhåpentligvis er han frisk til å bidra for fullt igjen i morgen.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand