Eiger kriget i senk

Eiger tapte kampen mot Mandalskameratene på sørlandet lørdag, mye grunnet manglende fysikk til å stå opp mot et krigerinnstilt hjemmelag. Dermed er det mye som tyder på at Eiger blir å finne i 4 divisjon neste sesong.
"Vi har tatt 8 av 12 poeng mot Viking 2 og Madla - de to øverste lagene på tabellen. Det sier meg at vi har noe i dette selskapet å gjøre. Det har også vært god læring for de unge spillerne som har fått stort ansvar i løpet av sesongen. Se bare på Madla. De fikk plassen i divisjonen etter at de egentlig rykket ned med et ungt lag i fjor. I år har disse blomstret enda mer og resultatet er en sesong helt motsatt av i fjor." Thor Jostein Dyrnes tror det er lagt et grunnlag i år som Eiger vil få glede av i årene som kommer.

Men i dagens kamp mot Mandalskameratene var det altså fysikken og vel egentlig også innsatsen som i størst grad skilte lagene. Spesielt i første omgang. Derfor var det kanskje rett og rimelig at hjemmelaget ledet ved halvtid, selv om det var relativt sjansefattig begge veier.

Et mer offensivt Eigerlag møtte opp til andre omgang og kunne med litt mer hell fått mer ut av kampen. Noen gode tilløp innledningsvis i omgangen gav ikke tellende resultat, men to avslutninger i tverrliggeren fra hhv Stefan Ghilom og Sondre Tveit utover i omgangen kunne gitt et annet utfall av oppgjøret. I stedet viste hjemmelaget hvordan det skal gjøres med to mål de siste ti minuttene av kampen. Jan Terje Søyland satte opp Alfi Conteh Lacalle til et sent reduseringsmål, men da var kampen kjørt.
Kampfakta:
Mandalskameratene - Eiger 3-1 (1-0)
Målene: 1-0 (37), 2-0 (80), 3-0 (82), 3-1 (90) Alfi Conteh Lacalle

Dommer: Espen Larsen, Imås IL - stort sett ok
Gule kort: Sarunas Kilijonas, Miguel Diez, Stefan Ghilom, tre til MK

Eigers lag: Sarunas Kilijonas, Asbjørn L.Larsen, Jan Terje Søyland, Wiliam Meyer, Sigmund Hunnestad, Sander Haugstad, Andreas Dyrnes, Stefan Ghilom, Miguel Diez, Stian Sleveland, Alfi Conteh Lacalle

Benyttede innbyttere: Sondre Tveit, Jonas N. Havsø og Simen Sæstad

• Leder: Tore Tollefsen