Viktig seier!

Selv uten spillere som bl.a. Sigmund Hunnestad, Stian Vigrestad og Stefan Ghilom tok Eiger lørdag sin andre strake borteseier da Skarphedin ble beseiret i Telemark. Trener Dyrnes har sammen med sine assistenter skapt et lag der alle drar i samme retning og viljen til å vinne fotballkamper er fremtredende i dagens Eigertropp - uansett hvem som bidrar på banen.
3-0 ledelse til pause bar bud om en storseier i emning, men som vanlig ble det også baklengsmål og kampen mot Skarphedin ble mer spennende enn den hadde trengt å bli. Miguel Diez, Hans Marius Slettebø og William Meyer sørget for nettsus i første omgang, det siste en perle av et skudd limt i krysset. Meyers mål bør klippes ut og rammes inn, det var et kunstverk!
Hva som skjedde innledningsvis i andre omgang er det verre å peke på, men hjemmelaget kom plutselig med i kampen for fullt og med ett stod det 2-3. Innimellom de to reduseringsmålene kunne Stian Sleveland notert seg for en perle av en scoring etter et godt utført frispark, men hjemmelagets keeper ville det annerledes og dro frem en kjemperedning og fikk slått ballen via stanga og ut. Da var Miguel Diez heldigere med sitt frispark med 20 minutter igjen av kampen. Fra vel 18 meter satte han kula kontant i mål. Frisparket ble gitt etter at Hans Marius Slettebø ble tatt som siste mann på vei igjennom. Dommeren nøyde seg imidlertid bare med gult kort etter forseelsen.
Gedigne sjanser til både Tomas Birskys og innbytter Sondre Tveit endte resultatløst og da hjemmelaget igjen reduserte få minutter før slutt, ble det en spennende avslutning på kampen. Eiger rodde imidlertid det hele i land uten å bli satt på altfor store prøver og tok en sterk og svært fortjent seier på en bane de fleste har måttet reise hjem fra med uforettet sak.
Kampfakta:
Skarphedin – Eiger 3-4 (0-3)
Målene 0-1 (26) Miguel Diez, 0-2 (34) Hans Marius Slettebø, 0-3 (45) William Meyer, 1-3 (47), 2-3 (55), 2-4 (70) Miguel Diez, 3-4 (87)
Gule kort: Hans Marius Slettebø, to til Skarphedin
Dommer: Aleksander Jæger, Åssiden IF - variabel
Tilskuere: 40
Eigers lag:
Sarunas Kilijonas, Asbjørn L. Larsen, Stian Sleveland, Jan Terje Søyland, Kjetil Vigrestad, Miguel Diez, Andreas Dyrnes, William Meyer, Tomas Birskys, Alfi Conteh Lacalle, Hans Marius Slettebø
Benyttede innbyttere: Inge A. Pettersen, Sander Haugstad og Sondre Tveit

Les mer her