Fra Barcelona til Eiger!

Alfi Conteh Lacalle er klar for Eiger ut sesongen, i hvert fall foreløpig. Angriperen med spansk pass har fått seg jobb på Egersund Seafood og håper også å bidra til at Eiger finner nettmaskene enda oftere de resterende kampene av årets spennende sesong. Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe har på Eigers vegne gjort visse fremstøt på mer lokale spillere uten å lykkes nå i sommer - men måtte se på alternative løsninger. Med basis i at Eiger enda har muligheten til å beholde plassen i 3 divisjon, samt det faktum at skader og karantener vil gjøre høsten ekstra utfordrende, hentes altså en ny utlending inn. Som kjent er både Vytautas Birskys, Anto Pejic og Josip Tunjic borte fra a-stallen.

Alfi Conteh Lacalle har spilt sine ungdomsår i Barcelona B og C og videre vært i både Ungarn og Hellas samt Andorra. Han ble nylig løst fra sin proffkontrakt i Andorra og klubb SU Sant Julia. Bjørn Arne Slettebøe sier videre at "det er litt gambling – ettersom vi ikke har fått sett ham i aksjon selv og er nødt til å stole på andre sine meninger og diverse videoer". Alfi hadde sin første Eigertrening tirsdag og trener Thor Jostein Dyrnes syns nyervervelsen var meget fit. Han fremstod som teknisk god, ikke uventet med sin bakgrunn. Dyrnes la også merke til at han var god i gjenvinningen, hurtig og driblesterk.
Alfi Conteh Lacalle blir spilleklar til lørdagens uhyre viktige kamp mot Express.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand