Poengdeling i Stavanger

Eiger måtte kjempe hardt for poengene da topplaget Viking 2 var vertskap i Stavanger mandag og endte opp med ett da Miguel Diez ordnet 2-2 fem minutter før full tid. Da hadde de røde og blå mistet ledelsen laget gikk til pause med etter årets første Eirik Hetland scoring.
Viking stilte med et sterkt lag og styrte også mye av spillet - i begge omganger. Men man kommer langt med innsats i fotball og det var kanskje den viktigste faktoren som til slutt gav Eiger poeng. En superredning fra Sarunas Kilijonas som samtlige av de snaut 50 tilskuerne så i mål var selvsagt også vesentlig. Og med full uttelling og litt mer tur kunne også sjansene Eirik Hetland og Tomas Birskys kom til gitt enda bedre poengfangst.
Uansett - Eiger tok et sterkt bortepoeng mot topplaget i avdelingen og tar med seg selvtillit inn mot lørdagens viktige hjemmekamp mot et annet topplag - nemlig Express.
Eigers lag:
Sarunas Kilijonas, Asbjørn L. Larsen, Jan Terje Søyland, Stian Sleveland, William Meyer, Stian Vigrestad, Miguel Diez, Andreas Dyrnes, Stefan Ghilom, Eirik Hetland, Hans Marius Slettebø.
Innbyttere;
Tomas Birskys, Inge A.Pettersen, Sondre Tveit, Simen Sæstad.
0-1 (25) Eirik Hetland
2-2 (85) Miguel Diez