"Pokey" og Kjetil tilbake på a-laget!

Hans Marius "Pokey" Slettebø (t.v) og Kjetil Vigrestad er begge igjen å finne i a-stallen etter en vårsesong på Eiger 2. Kjetil Vigrestad har riktignok spilt to av kampene i vår, men nå vil begge ha a-laget som hovedarena. Begge spillerne tilfører laget rutine og er pr. i dag de som har flest kamper i a-troppen. Hans Marius står oppført med hele 294 kamper, mens Kjetil så langt har notert seg for 181.
Trener Thor Jostein Dyrnes er godt fornøyd med at begge nå satser for fullt igjen og tror det blir en positiv, men vanskelig oppgave å ta ut laget nå som konkurransen skjerpes.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand