Eiger seiret til slutt!

Eiger gjorde en middels kamp da bunnlaget Randesund gjestet Hålå lørdag. De første 30 minuttene av kampen viste Eiger et skremmende lavt nivå. Heldigvis skulle de siste 45 minuttene gi atskillig mer å glede seg over.

Første omgang kan oppsummeres med svakt spill, en meget rar dommeravgjørelse og snev av bedring frem mot halvtidshvilen. Den største dramatikken var det nok dommeren som sørget for da han først blåste og pekte på straffemerket - for han ombestemte seg og dømte indirekte frispark i stedet. En rar manøver på en klar forseelse på Tomas Birskys, men som uansett endte resultatløst. Like før pause burde Jan Terje Søyland sendt Eiger i ledelsen men bommet på nærmest åpent mål.
Hva trener Dyrnes sa i pausen vites ikke, men Eiger skjøt i hvert ut av startblokkene da dommeren igjen blåste oppgjøret i gang. I løpet av drøye ti minutter var kampen nærmest avgjort etter tre fine Eigerscoringer. Tomas Birskys sørget for ledelse før folk hadde returnert fra pølsekøen og bare minutter etter det var toppscorer Anto Pejic på plass og doblet ledelsen på pasning fra Tomas. Innbytter Miguel Diez sørget for 3-0 med sitt første mål i Eigertrøya etter 57 minutter.
Resten av omgangen ble en transportetappe - men der Eiger definitivt burde scoret flere mål - mange flere. 3 poeng ble uansett fasiten på en litt guffen dag.
Neste helg gjester Lura Hålå og da må det helt andre takter til om de røde og blå skal ha sjanse til å vinne.

Eigers lag:
Sarunas Kilijonas, Jan Terje Søyland, Asbjørn Larsen, Stefan Ghilom, Stian Sleveland, Tomas Birskys, Andreas Dyrnes, Kjetil Vigrestad, Sigmund Hunnestad, Inge Andreas Pettersen, Anto Pejic
Benyttede innbyttere:
Gabriel Merkesdal, Christer Torgersen (debutant), Sander Haugstad, Viktor Bjerregaard Opheim, Miguel Olivencia Diez

Dommer: Khalil Karrouch, Forus & Gausel, noen rare avgjørelser
Gule kort: Miguel Diez, ett til Randesund