Punktum satt i Sandefjord-saken

Denne uken ble det klart at endelig punktum er satt i Sandefjord 2 saken. Klubben ønsket å prøve vedtaket om utkastelse fra 3 divisjon for Voldgiftsretten. Retten avviste imidlertid å behandle saken og dermed står vedtaket fast; Sandefjord 2s kamper i år blir strøket og laget sendes ned i 4 divisjon der de først får spille kamper i 2017. Sandefjord 3 som i øyeblikket ligger på delt førsteplass i 4 divisjon i Vestfold, rykker også ned som en konsekvens av dette, til neste års 5 divisjon - uansett tabellplassering i år.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand