Tøff uke i vente!

Eigers a-lag går nå inn i den tøffeste og travleste uka denne sesongen. På programmet står 3 kamper de neste 6 dagene. Mandag går turen til Grimstad og møte med Jerv 2, mens Mandalskameratene gjester Hålå allerede onsdag. Lørdag tar så Eiger igjen turen sørover for møte med Start 2 i Kristiansand.
På skadefronten er langtidsskadde Vytautas Birskys fortsatt utilgjengelig, mens Josip Tunjic er reist til Kroatia for behandling etter et fall på jobb. Til gjengjeld er Andreas Dyrnes klar for fullt igjen. Han gjorde en god kamp for Eiger 2 tidligere i uken. Dyrnes har ikke vært på banen for a-laget siden serieåpningen mot Lura.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand