Blir det mer jubel?

Eiger spiller i dag sin første "tellende" hjemmekamp for året når Frøyland gjester Eiger i Egersund for første gang siden 2013. I potten ligger billett til første ordinære runde i NM.
Sist Eiger klarte brasene var i 2004 da Buøy og Varhaug ble eliminert i kvaliken før (den gang) solide Mandalskameratene var motstander i Eigers hjemmekamp i Brunnmyre"(!) Eiger tapte riktignok det oppgjøret så det sang med 0-7, men siden den gang har Eiger i realiteten aldri vært i nærheten av å nå 1 NM runde.

Frøyland blir en svært hard nøtt å knekke og har også brukbare meritter i NM sammenheng - i hvertfall de siste 10 årene. Både i 2006, 2009 og 2010 kom jærbuene til 1 runde der det ble tap mot hhv Viking, Haugesund og Bryne.

Eiger har en god treningsuke i Tyrkia bak seg og trener Thor Jostein Dyrnes mener på han har tatt ut laget som skal være i stand til å sende Frøyland ut av årets cupeventyr. Han forventer også stor oppslutning rundt kampen og håper publikum skal gi spillerne akkurat det lille ekstra som trengs.

Eiger - Frøyland i kveld 1900.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand