Gode forhold i Tyrkia

Fra Tyrkia og a-lagets treningsleir meldes det om ypperlige forhold, gode treninger og en temperatur på 25 grader. Selv om man var sent på plass natt til mandag, ble det kjørt to gode økter på hhv formiddagen og ettermiddagen og sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe beretter at alt ligger tilrette for en god treningsuke i varmen.
Etter hver økt er det individuelle konkurranser og med en premie fra øverste hylle tar selvsagt samtlige denne med det største alvor.
Tirsdagen byr også på to treningsøkter, mens det i morgen kun blir en morgenøkt før første test når Drøbak Frogn står på motsatt banehalvdel kl.1530.

Flere bilder ser du her

• Leder: Tore Tollefsen