Tøff motstand i NM

Eiger er satt opp mot Frøyland i andre runde i kvalifiseringen til årets NM. Basert på fjorårets resultater, kunne Eiger knapt fått en sterkere motstander. Frøyland tok nemlig en råsterk andreplass i fjorårets 3 divisjon avdeling 5. Frøyland er etter hvert blitt et stødig "øvre halvdel av 3 divisjon - lag", men forrige gang lagene møttes i viktig oppgjør i Hålå, var det de røde og blå som trakk det lengste strået. I 2013 da Eiger sist var i 3 divisjon endte nemlig kampen 2-1 til Eiger.
Kampen er etter enighet mellom klubbene satt opp onsdag 30 mars - tre dager etter at Eiger returnerer fra treningsleiren i Tyrkia.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand