Bare uavgjort i Hålå....

Eiger var det klart beste laget og burde vunnet komfortabelt da et på papiret sterkt EIK 2 lag gjestet Hålå tirsdag. Men når den ene 100% sjansen etter den andre ble spolert samt at EIKs keeper hadde en svært god dag, endte det hele med 2-2.
De første 35 minuttene av første omgang var Eiger virkelig gode og rullet opp det ene angrepet etter det andre. Faktisk viste klokken 36 minutter da gjestene fra Husabø produserte sin første sjanse. Den tok de imidlertid godt vare på og et Eigerforsvar i ubalanse og en Sarunas Kilijonas på bærtur ble lett match for EIKs avslutter som svært ufortjent gav 0-1. Eiger på sin side produserte sjanser omgangen gjennom og burde ledet med 5 mål ved halvtidshvilen.
Fullt så dominerende var ikke Eiger i andre omgang, men det var svært fortjent da en av Eigers beste, Nikolajs Kocazeks stupheadet inn 1-1 etter 70 minutter. Da hadde allerede Stefan Ghilom og Inge A. Pettersen brent to virkelig store sjanser. De fleste ventet på Eigers neste scoring da EIKs keeper slo et langt utspill i bakrom. Med et sovende Eigerforsvar kunne EIK spissen nærmest spasere ballen i mål. Heldigvis var ikke Eiger ferdige for kvelden og da banens gigant, William Meyer raidet opp på venstresiden to minutter på overtid, var det ikke mer enn rett og rimelig at hans perfekte innlegg ble headet i nota av Anto Pejic.

Eigers startellever:
Sarunas Kilijonas, Asbjørn Larshus Larsen, Jan Terje Søyland, Vytautas Birskys, William Meyer, Josip Tunjic, Andreas Dyrnes, Sander Haugstad, Tomas Birskys, Nikolajs Kozaceks, Anto Pejic

Benyttede innbyttere:
Erik Nordvoll, Stefan Ghilom, Inge A. Pettersen, Sigmund Hunnestad og Gabriel Merkesdal

Kampfakta:
0-1 (36)