Mange mål.....feil vei!

Det ble en ny målrik affære da Eiger gjestet Brodd i sesongens tredje treningskamp i kveld. Men i motsetning til de to foregående kampene, var det motstanderlaget som var hvassest foran kassa i kveldens oppgjør. 2-0 stod det ved halvtid etter en omgang der Brodd kanskje var marginalt bedre spillemessig. Foran målene var imidlertid de grønnkledde best selv om personlige feil var sterkt medvirkende til ledelsen. I andre omgang var Brodd det beste laget og scoret ytterligere 3 før innbytter Inge Andreas Pettersen (bildet) reduserte og pyntet på resultatet like før full tid.
Inges mål kom for øvrig på straffe. Han ble spilt igjennom, hadde en forsvarer igjen som han kjørte karusell med og som til måtte felle ham. Straffen den tok han selv og satte sikkert i mål.

I sum var det lite som fungerte mot et ballsikkert og aggressivt Broddlag som presset høyt gjennom hele kampen. Store personlige feil, mye feilpasninger og lite samspill oppsummerer Eigers innsats denne torsdagskvelden. Eiger fungerte ikke godt sammen som lag.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand