Ny femmålsseier!

Eiger tok sesongens andre seier da Farsund gjestet Egersund fredag. Stillingen ved pause var 1-1 etter stor Eigerdominans i det meste av kampen.
Kampen ble flyttet til Akerbanen like før kampstart da det var tendenser til is og hard bane på den vante hjemmekamparenaen Sparebank 1 banen.
I første omgang løsnet det aldri for hjemmelaget selv om det var i denne omgangen Eiger fremstod med best struktur og plan over spillet. Det manglet imidlertid ikke på sjanser og foruten ledermålet etter 26 minutter ved Ruben S. Hjelm, noterte vi 3 avslutninger i metallet fra Eigers side og ellers flere gode sjanser. Farsund utliknet før Eiger hadde feiret ferdig ledermålet og må skrives på kontoen for ukonsentrert!
Som avtalt ble det gjort en rekke bytter i pausen og selv om spillet var både mer oppstykket og tilfeldig i andre omgang, skulle de siste 45 minuttene by på hele 6 Eigerscoringer. Sander Haugstad slo an tonen med en flott 2-1 scoring etter 55 minutters spill da han dro til fra 16 meter og hamret ballen i mål via stanga. Bare minuttet etterpå vartet Eiger opp med flott forspill før Stefan Ghilom fikk æren av å sette inn 3-1. Farsund hadde på dette tidspunktet ikke gitt opp og etter corner reduserte de til 3-2 da en spiller i hvit drakt fikk stå helt umarkert og heade ballen i nota. Så våknet forrige kamps storscorer Tomas Birskys. 4-2 etter 75 minutter, 5-2 etter 79 minutter og 6-2 etter 87 minutter kom alle fra Tomas fot. Innimellom disse målene avsluttet Trym Skjæveland i i stanga. Anto Pejic fikk så æren av å sette punktum med 7-2 og en seiersmargin som vel ikke var et mål for mye - totalt sett.

Startellever:
Sarunas Kilijonas, Jan Terje Søyland, Simen Sæstad, Stian Sleveland, William Meyer, Ruben S. Hjelm, Josip Tunjic, Andreas Dyrnes, Inge Andreas Pettersen, Anto Pejic og Nikolajs Kozacuks.
Benyttede innbyttere:
Alexander Nygård, Erik Nordvoll, Gabriel Merkesdal, Sander Haugstad, Matias L. Løyning, Stefan Ghilom, Trym Skjæveland, Vytautas Birskys, Tomas Birskys

Nå venter Brodd på bortebane torsdag 25 februar i neste avtalte kamp. NM kvalik-kampen mot Flekkefjord vil trolig bli spilt lørdag 12 mars i Flekkefjord.

Sander Haugstad, Stefan Ghilom og Anto Pejic sørget for 3 av totalt 7 mål mot Farsund

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand