Madla erstatter Larvik Turn

Larvik Turn har trukket seg fra neste års 3 divisjon og blir erstattet av Madla. Sistnevnte hadde flest poeng av lagene som rykket ned fra de 10 tredjedivisjonspuljene i inneværende sesong og fikk altså tilbudet om å bli værende i 3 divisjon. Dette takket de ja til.
For Eigers del betyr dette at en langtur på bortebane blir erstattet med en langt kortere tur. Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe mener det også gavner tilskuerne som nok i større grad vil få med seg en Stavanger-tur kontra en langtur til Vestfold. I tillegg til at det for klubben blir en ren økonomisk gevinst, selvsagt.
Også forrige gang Eiger var i 3 divisjon i 2013 - var det et lag som trakk seg. Herkules trakk seg da etter at serien var i gang.

Larvik Turn trekker laget grunnet oppsettet som ville gitt stor reisebelastning. De har et toerlag i 4 divisjon og a-laget vil overta denne plassen.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand