Skadberg til Julebygda

Erik Skadberg signerte like før overgangsvinduet stengte for Julebygda i 7 divisjon. Som kjent har studier i Stavanger gjort at Skadberg har flyttet fra "okka by". Skadberg tror laget fra Malmheim vil klare et opprykk etter hvert - selv om man nå ligger midt på tabellen og langt bak tetlagene.
Julebygda har en "brokete livshistorie". Fra lagets hjemmesider har vi sakset følgende:
Det første Malmheim Idrettslag (M.I.L.) ble startet i 1939 og første året var det bare herrefotball som aktivitet, men etter hvert kom det og til turn . I 1940 kom krigen og okkupasjonsmaktene nedsatte forbud mot alle lag og foreningar som ikke ville la seg nazifisere. I 1942 ble derfor laget lagt ned under resten av krigen. Våren 1946 ble laget startet opp igjen men da under navnet Julebygda Idrettslag (J.I.L) Det vart etter hvert stor aktivitet i laget med gode lag som hevda seg bra.
Så gikk det nedover igjen og i 1956 ble laget nedlagt nok en gang.
I 1969 ble laget starta opp igjen og da med det gamle navnet, Malmheim idrettslag. Laget fekk etter hvert mange aktive og i 1977 ble det åpnet ny idrettsbane på Malmheim.
I 2008 ble navnet igjen skiftet til Julebygda Idrettslag og laget er nå registrert med dette navnet i Brønnøysundregistret.

Vi ønsker Erik Skadberg lykke til med nye utfordringer!

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand