Tøff oppkjøring!

Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes har lagt opp til en tøff høst-sesongoppkjøring for a-lagsgutta. Etter treningene inneværende uke er spillerne ønsket god ferie, men med krav om stor egeninnsats i fri-perioden. Når spillerne samles igjen i slutten av måneden er det lagt opp til 2 kamper allerede første uken - begge mot 3 divisjons-lag. Tirsdag 28 spiller Eiger borte mot Vaulen, mens turen to dager senere går til Ålgård og møte med opprykksjagende Gjesdalbuer. I tillegg kan det bli en kamp til i august, før oppstart i serien den 20 august borte mot Figgo.

Vaulen ligger på nest siste plass i 3 divisjon avdeling 6 før høstsesongen tar til. Det er 3 poeng opp til sikker plass. Ålgård på sin side ligger på 4 plass i 3 divisjon avdeling 5 og har 4 poeng opp til ledende Pors.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand