Thomas Leidland tilbake!

Thomas Leidland er igjen klar for spill i Eiger. Det ble klart onsdag og han er spilleklar til kampen mot Voll om halvannen uke. Dermed har Eiger sikret seg en massiv forsterkning allerede før vårsesongen er ferdig.

Fra før står Thomas oppført med 43 kamper og 15 mål i rødt og blått. Han har de siste årene spilt for EIK før jobb/utdannelse tok ham til Stavanger og spill i først Vidar før han dro til Madla der han kommer fra nå. Thomas har av jobbmessige årsaker søkt hjemover og vil passe godt inn i et spillende Eigerlag!

Thomas Leidland spiller sin siste kamp for Madla den 14 juni og overgangrn fullføres etter dette.

Vi ønsker Thomas velkommen tilbake på laget!

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand