Fem motstandere klar

Eiger har så langt avtalt fem treningskamper frem mot seriestart. I tillegg ble det jo som kjent spilt internkamp på Sparebank 1 banen torsdag. Det ble en jevnspilt kamp der "gult lag" var hakket hvassere i første omgang, "blått lag i andre omgang. Inge Andreas Pettersen gav de gule 1-0 men to mål av en spillesugen Simon Øvrevik snudde resultatet til blå 2-1 seier.

Kommende treningskamper:
Lørdag 21 feb. Hjemme mot EIK 2-14.00
Fredag 27 feb. Hjemme mot Sokndal-18.00
Tirsdag 3 mars. Hjemme mot Austrått-19.00
Fredag 27 mars. Hjemme mot Farsund-19.00
Mandag 6 april. Borte mot Brodd-17.00

Austrått rykket som kjent ned til 4 divisjon etter sesongen i fjor, men har omtrent samme mannskap tilgjengelig i år. Brodd rykket opp fra 4 til 3 divisjon, har fått ny trener i form av Bjarte Lunde Aarsheim og er også betydelig styrket på spillersiden. Det kan bli en god test før seriekampene starter uka etterpå.

Farsund rykket egentlig ned fra 4 divisjon i fjor. Likevel beholder laget trolig plassen som følge av at Høllen har trukket sitt lag fra spill i årets serie. Farsund har også styrket seg betydelig i år ettersom ny assistenttrener er ingen ringere enn Tommy Årsland. Den tidligere Eigerspilleren med 136 kamper i rødt og blått bak seg, skal bidra til at Farsund blir et lag av vinnerskaller.

Sokndal er nyopprykket til 4 divisjon men slo ut Eiger fra Rogalandscupen i fjor. Laget kom likevel bak Eiger 2 på tabellen i 5 divisjon.

EIK 2 blir det virkelige lokaloppgjøret denne vinteren. Kampene mot EIK rekruttene er ofte vanskelig å forutse ettersom det som regel er stor variasjon i hvilket mannskap tigrene sender. I fjor vant imidlertid Eiger treningskampen 6-1 og tok 4 poeng i serien.

Uansett - ingen poeng deles ut i vinter. Det er grunn til å tro at trenerduoen Hundsnes og Dyrnes vil bruke disse kampene til å øve slik at de røde og blå er best mulig rustet når seriekampene tar til i midten av april.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand