Fornøyd trenerduo!

Spillerne på a-laget har nå tatt juleferie etter å ha hatt årets siste trening mandag. Den nye trenerduoen Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes er godt fornøyd med det de har sett så langt. Det er god harmoni i garderoben og kvaliteten har vært meget god på treningsfeltet. Også fra spillergruppa er det stor tilfredshet med to meget vel forberedte trenere.

Planene for oppkjøringen til 2015-sesongen er ikke helt spikret, men Hundsnes og Dyrnes ser allerede ut til å få god gehør for sine ideer og måte å tilnærme seg en spillergruppe med stort potensial. I desember har det også vært med en del unggutter fra EIK som både sosialt og ferdighetsmessig har vist at de kan bidra allerede.

De to trenerne ser både spillere med et stort utviklingspotensial og de som allerede holder bra 3 divisjonsnivå og tror denne miksen kan gi Eigertilhengere og publikum mye å glede seg over i sesongen som kommer.

A-laget starter opp igjen for fullt mandag 5 januar.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand