Som forventet for a-laget

Eigers pulje i 4 divisjon er stort sett slik man forventet. Et nytt lokaloppgjør mot EIK 2 venter, mens Sokndal erstatter Bjerkreim i det andre virkelige lokaloppgjøret. Ellers blir det gjensyn med Moi, både for Eiger og ikke minst trener Gunnar Hundsnes som jo hadde en heldig hånd med trenerjobben for lunddølene for noen år siden. En aldri så liten langtur til Jørpeland og møte med Staal 2 blir det også og ned fra 3 divisjon kommer Klepp som nok må finne seg i favorittstempelet i avdelingen i 2015. Eiger er nok likevel svært innstilt på å gi jærbuene kamp på det området!

4 divisjon avdeling 1:

Eiger