Årsavslutning for barne- og ungdomsfotballen

STINN BRAKKE: Som alltid var det mange som fant veien til Hålå når barne- og ungdomsspillerne fikk velfortjent hyllest for en god sesong.
Etter en lang sesong med mange kamper og turneringer ble spillerne i barne- og ungdomsavdelingen hyllet for god og solid innsats gjennom sesongen 2022.
Som alltid var det fult hus under avslutningene for barne- og ungdomsfotballen, der det ble konsumert store mengder kaker, kaffe og brus. Selvsagt med de eventyrlige skolebollene med mye kokos på.
I tillegg til bevertning var det loddsalg og premieutdeling til lagene.
SOLID LAG: Spillerne på G7 poserer foran fotografen med velfortjent pokal og diplom.
HYLLET: Jenter 13 ble hyllet og kåret til årets lag for sin gode innsats gjennom sesongen. Det sterkeste prestasjonen var da laget tok gull i Frederikshavn, og hentet pokalen hjem til Eigerøy.
GÅSEHUD: Til overdøvende jubel ble Linnea Bottolfsen Skaara stemt frem som årets jentespiller i ungdomsavdelingen i 2022.
FIN UTVIKLING: Marius Sandø Løvold er et kjent fjes i Hålå, og fikk virkelig godt betalt for innsatsen har har lagt ned i form av egentrening og innsats for laget sitt. Eiger FK gratulerer Sandø Løvold med prisen som årets guttespiller i ungdomsavdelingen 2022.