Tradisjonsrik romjulsturnering

Etter en avslappende og fredelig julefeiring er det tid for å finne tilbake fotballgleden sammen med likesinnede under Skaara Cup som blir arrangeret i Norrøn-hallen.
Turneringen er for gutter og jenter i 1.-10. klasse. Du trenger ikke være medlem i Eiger FK, eller drive med organisert fotball for å delta.
PÅMELDING: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Påmeldingsfrist: 15. desember. Pris: kr 300,- pr person.
FOR SPØRSMÅL TA KONTAKT: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Tlf: 480 98 084
BETALING: VIPPS TIL NR #692464 / ÅPEN KIOSK
STOR INTERESSE: Tiligere har det vært stor interesse for Skaara Cup, og trolig blir det også stinn brakke også i år. Velkommen skal du være!