Inviterte mødrene til "Slaget om Hålå"

STORT OPPMØTE: Det var folksomt i Norrøn hallen da gutter 10 inviterte mødrene til kamp.
På selveste Halloween inviterte Eiger gutter 10 sine mødre til «Slaget om Hålå» inne i Norrøn hallen. Det ble en like stor suksess som guttenes høstsesong, der de i likhet med Eigers a-lag har feid motstanderne av banen. Planen til guttene var at deres mødre også skulle lide samme skjebne. Slik gikk det…. dessverre ikke.

Imponerende oppmøte og innsats

Først ble det spilt 2x15 minutter fotball, før hele familien, med alt som kunne krype og gå deltok på kanonball. Det ble en skremmende opplevelse for mange, der det ble utkjempet harde dueller på kunstgresset mellom guttene og deres mødre.
I løpet av kampene ble det ikke viket en tomme i duellspillet, og det sies at minst èn finger gikk ut av ledd på en av spillerne på Old Girls.
Mødrene skal ha for sportyinnsats, og det skal sies at de ga guttene god kamp denne mandags kvelden. Faktisk var oppslutningen så god, at trenerteamet måtte fordele deltakerne for spill på to 5`er baner.
All honnør til Old Girls, der samtlige mødre stilte – og gjorde en relativt grei figur selv om mottaket ofte var hardere en skuddene og viljen større enn ferdighetene. Form er ferskvare, og mange av spillerne på Old Girls vil trolig slite med å komme seg opp av sengen i morgen.
Ryktene vil ha det til at store deler av mødreflokken har tyvtrenet i påvente av «Slaget om Hålå» i frykt for å bli løpt i senk av de unge.
I den ene kampen endte det 3-3, mens i det andre oppgjøret viste mødrene at de gamle er eldst – og satte deres avkom på plass med en hårfin 2-5 seier.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn