Gjorde jobben mot Sunde, klart for opprykksfinale

SISTE HINDER: Sunde var Eigers siste hinder før seriefinalen mot Hinna førstkommende fredag.
Eiger gjorde jobben og banket Sunde 0-5 på KAPH Kvernabéu i Kvernevik fredag kveld. Hinna vant også sin kamp, da de slo tabelltreer Riska 2-1 på hjemmebane. Dette betyr at det er duket for opprykksfinale i Hålå førstkommende fredag.
Eiger har alt i egne hender, og leder med et poeng over Hinna før den avgjørende 26. serierunden i årets 4. divisjon. .

Grei skuring i forblåst regnvær

Det ufyselige været som traff KAPH Kvernabéu stadion fredag kveld greide å holde Eiger målløse til det var spilt 41. minutter. Da dukket Øyvind Garpestad opp, som han har hatt for vane å gjøre denne sesongen og satte inn sin 27. seriescoring. Kort tid etterpå var den spissmakker Aleksander Kjellmann som overlistet Sundes sisteskanse.
Det var stor forskjell mellom lagene, og ingenting å si på at det var Eiger som gikk til pause med tomålsledelse. Det var ingen stor kamp av bortelaget, men de gjorde jobben og hentet de viktige poengene som gjør at de nå er i posisjon til å rykke opp til 3. divisjon om de spiller uavgjort eller bedre mot Hinna i neste serierunde.
Eiger-trener Stian Hunnestad forklarer at Eiger slet med å trenge gjennom Sundes forsvar siden de la seg lavt i banen, og laget hans ikke var konsentrerte nok på den siste tredjedelen av banen. Når Garpestads første scoring gikk i buret, løsnet det litt. I vinden og regnet fikk Eiger gradvis mer flyt i spillet, og rodde i land nok en serier.

Nye mål på kontoen i andre omgang

Ut i andre omgang tegnet Garpestad seg nok en gang på scoringslisten med en fulltreffer etter 75 minutter. Før den tid hadde Mathias Perttamo som var tilbake i startoppstillingen økt Eigers ledelse til 0-3 fem minutter tidligere.
Da oppgjøret var spilt 80 minutter smalt innbytter Sondre Tveit ballen i krysset med en suser av et skudd.
Oppgjøret var på mange måter over da Eiger gikk til pause med 0-2 ledelse, men laget skal ha for at de maktet å score tre ganger i andre omgang også i det sure høstværet. Selv om laget ikke spilte like innbydende som de har gjort tidligere i høst, gjorde de jobben å hentet med seg poengene hjem til Eigerøy-

Må opp noen hakk

Til seriefinalen mot Hinna må Eiger opp noen hakk, og prestere bedre en de gjorde i Kvernevik mot tabellsvake Sunde.
Det ligger mye i potten mot et sterkt Hinna lag som har prestert bra gjennom sesongen.
Mest sannsynlig vinner Eiger oppgjøret. De taper aldri i Hålå.

Maner til folkefest i Hålå

Førstkommende fredag oppfordrer Eiger FK alle klubbens medlemmer å stille på opprykksfinalen på Bøgh Hafsø banen klokken 19:00.
Eigers a-lag har levert en meget sterk sesong der de er i posisjon til opprykk, og har satt scoringsrekord med sine 103 nettkjenninger. De fortjener å bli heiet frem mot en sterk motstander. Hvor mange klarer vi å stille til åres siste hjemmekamp, der alt står på spill?
Det betyr mye for spillerne med god støtte fra tribunen, og med det ønsker Eiger FK å invitere hele Egersunds befolkning til det som forhåpentligvis blir en minneverdig kveld i Hålå.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn