Viktig kamp for a-laget

MALER PÅ: Forrige oppgjør mot Sunde vant Eiger overbevisende 10-1. Alexander Svanes (99) scoret kampens første mål.
I kveld møter a-laget Sunde på ærverdige Kaph Kvernabèu i Kvernevik.
Forrige oppgjør mellom lagene endte med 10-1 i favør Eiger, i det som var starten på en fantastisk høst poengmessig.
Mens Eiger fremdeles er i god posisjon og har alt i egne hender med tanke på opprykk, har Sunde plassert seg på en 12. plass på tabellen, med bare EIK2 og Sokndal under seg.
Forrige serierunde tapte Sunde 9-0 på bortebane mot Riska.
Riska kan absolutt være med å hjelpe Eiger med tanke på opprykk til 3. divisjon, da de møter serietoer Hinna som ligger ett poeng bak Eiger på tabellen når det gjenstår to kamper av årets sesong. Riska innehar tredjeplassen på tabellen, og ligger for øyeblikket tre poeng bak Eiger.
AVSPARK: 19:00