Karlsen og Hallan-Christensen bytter klubb

DRAR: Marius Karlsen og Thomas Hallan-Christensen har spilt sin siste kamp i Eigerdrakt for denne gang
Både Marius Karlsen og Thomas Hallan-Christensen har valgt å reise sørover for utdannelse.
Karlsen som allerede er utdannet låsesmed, går forkurs til ingeniørutdannelse, mens Hallan-Christensen skal studere grafisk design
Begge har meldt overgang til Våg FK.
Karlsen står har fire kamper for Eiger denne sesongen, mens Hallan-Christensen har vært på banen ni ganger denne sesongen.
Klubben ønsker begge spillerne lykke til i ny klubb!