Banket Sola 2

TRE: Det ble tre ganger nettsus for Øyvind Garpestad i bortekampen mot Sola 2 mandag kveld. Garpestad kan smile bredt, etter å ha funnet veien til nettmaskene hele 18 ganger denne sesongen.
Den gode seiersrekken fortsetter, og mandag kveld tok Eiger nok en trepoenger, noe som gjør at laget står uten poengtap etter sommerpause. I mandagens seriekamp var det Sola 2 som var motstander, og ble påført 2-5 tap på Sola Stadion.
Målene i oppgjøret ble scoret av Øyvind Garpestad og Aleksander Kjellmann.
Garpestad satte tre scoringer for gjestene, mens Kjellmann noterte seg for to nye nettkjenninger. Øyvind Garpestad er nå oppe i 18 scoringer i årets serie, mens sommerens signering Kjellmann har tegnet seg på scoringen fem ganger på sine tre kamper.

Fornøyd sjef

Eiger-trener Stian Hunnestad mener første omgangen er noe av det bedre laget har prestert i år, spesielt på bortebane. Han forteller at laget hans var aggresive i presset, hadde tempo med ball og rullet opp den ene sjansen etter den andre. Han peker videre på at det er negativt at laget slipper inn unødvendige mål - og tillater motstanderne å komme tilbake i kampen.
Andre omgangen ble litt antiklimaks, i følge Hunnestad. Aggresiviteten som laget hadde hatt i første omgang avtok noe, og tempoet gikk ned. Med dette ble Sola invitert tilbake i kampen. Utover omgangen fikk laget samlet seg igjen, og kontrollerte inn nok et fint resultat på bortebane.
Treneren er også svært fornøyd med det gode spissparet sitt, som har blomstret og skapt store utfordringer for motstanderne denne høsten.
– Det er veldig kjekt å se spissduoen Kjellmann/Garpestad for tiden. Fem mål fordelt mellom de to i dag sier sitt, uttaler Hunnestad.

Ny kamp, nye mulighet

Neste kamp er det Forus og Gausel som er motstander, laget som Eiger spilte 4-4 mot i vår.
I følge Hunnestad er dette en kamp laget har sett seg ut som et oppgjør de ønsker å revansjere etter det forsmedelige uavgjort resultatet i vår, der det meste gikk mot laget.
Til oppgjøret er Eiger-treneren klar på at han håper laget makter å stå distansen ut – med topp konsentrasjon i fulle 90 minutter.